Biga&S217;da &S220;Yakalama, Gözaltı, Arama ve Teşhis&S220; Konularında Seminer
Tarih: 15.02.2016 | Okunma Sayısı: 1794

BİGA'DA "YAKALAMA, GÖZALTI, ARAMA ve TEŞHİS"  KONULARINDA SEMİNER

Baromuz, eğitim programları kapsamında Biga, Çan ve Yenice ilçesindeki meslektaşlarımız ile kolluk kuvvetlerinin katılımlarıyla, Biga Ticaret Borsası Toplantı Salonunda bir seminer düzenledi.

Çanakkale 4. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Dr. Halil Güner, konuşmacı olarak katıldığı seminerde “Yakalama, Gözaltı, Arama ve Teşhis” konularında katılımcıları bilgilendi.

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, meslektaşlarımız, stajyer avukatlar ve emniyet  görevlilerinin katıldığı seminer ilgiyle karşılandı.

Yakalama, gözaltı, arama ve teşhis konularının bilgiler verilerek irdelendiği seminerin sonunda Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Baromuz Biga İlçe Temsilcisi Av. Yasin Öztürk tarafından Hakim Dr. Halil Güner’e günün anısına hazırlanan armağan takdim edildi.

27.09.2024