Boğazgücü Engelliler Gençlik Spor Evindeki İlk Maçında Galip
Tarih: 14.11.2016 | Okunma Sayısı: 1130

BOĞAZGÜCÜ ENGELLİLER GENÇLİK SPOR EVİNDEKİ İLK MAÇINDA GALİP

Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik Spor Kulübü, mücadele ettiği Tekerlekli Sandalye Basketbol Liginde evinde oynadığı ilk maçında Engelsiz Gaziantep'i 74-52'lik bir skorla mağlup etti.

Halkın ilgisinin yoğun olduğu müsabakaya, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Belediye Başkan Vekili Ramazan Etik, Baro Başkan Yardımcımız Av. İbrahim Cem Erbil, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Hürkan Uğur ve vatandaşlar katıldı.

Maç sonunda sahadan galip ayrılan Boğazgücü Engelliler Spor Kulübünü tebrik eden Baromuz Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Cem Erbil, günün anısına takım kaptanı Ali Yasin Zengin'e bir armağan takdim etti.

28.09.2024