Çanakkale 2. Asliye Hukuk Hakimi Erdem Mirici Yargıtay’a Seçildi
Tarih: 18.12.2014 | Okunma Sayısı: 2016

ÇANAKKALE 2. ASLİYE HUKUK HAKİMİ ERDEM MİRİCİ YARGITAY’A SEÇİLDİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun Yargıtay'a seçtiği 144 yeni üyenin içinde Çanakkale'de hakimlik yapan Erdem Mirici de bulunuyor.

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Yargıtay’a 144 yeni üye seçti. HSYK’nın resmi sitesinden açıklandı. “Yargıtayda boş bulunan 15 (onbeş) üyelik kadrosu ile 02/12/2014 tarih ve 6572 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunla ihdas edilen 129 (yüzyirmidokuz) üyelik kadrosuna Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulunun 15/12/2014 tarihli toplantısında seçim yapılmıştır. Yargıtay Üyeliğine seçilen meslektaşlarımıza başarılar diler, yeni görevlerinin ailelerine, yargı teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz” denilen açıklamada, seçilen üyelerin isimlerine de yer verildi.

Çanakkale Barosu olarak, 2. Asliye Hukuk Hakimi Erdem Mirici'ye  yeni görevinde başarılar dileriz.