ÇANAKKALE ADALET ORMANI İÇİN FİDANLAR DİKİLDİ
Tarih: 22.03.2019 | Okunma Sayısı: 1074

 

ÇANAKKALE ADALET ORMANI İÇİN FİDANLAR DİKİLDİ

Çanakkale Merkeze bağlı Kalabaklı köyü mevkiinde, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan, ‘Ağaçlandırma ve Koordinasyon Projesi’ kapsamında, 750 fidan toprakla buluşturuldu ve ‘Adalet Ormanı’ oluşturuldu.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı himayesinde, Çanakkale Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Çanakkale Açık Ceza infaz Kurumu Müdürlüğü tarafından, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde, ‘Adalet Ormanı’ fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

Törene, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın yanısıra Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Boğaz ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Osman Ayaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Adalet Komisyonu Başkanı Yemliha Karakoç, İdare Mahkemesi Hakimi Süleyman Daz, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer, daire müdürleri, hakim ve savcılar, adliye çalışanları, denetimli serbestlik yükümlüleri ve hükümlüleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, konuşmalarla devam etti. Konuşmaların ardından, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve protokol üyeleri tarafından, 750 fidan toprakla buluşturuldu.

 

28.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.