ÇANAKKALE BARO BAŞKANLIĞI, TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ, TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ İLE TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİNDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI
Tarih: 18.11.2012 | Okunma Sayısı: 2323
     Kaz Dağlarındaki altın arama faaliyetlerine dur demek için Çanakkale Baro Başkanlığı, Türkiye Barolar Birliği, Türk Tabipler Birliği ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği tarafından ortak basın açıklamasında bulunuldu.
     18.11.2012 tarihinde Çanakkale Büyük Truva Otelinde bir araya gelen yöneticiler, birlikte yaptıkları açıklamada; "gelin ilk ağaç kesilmeden, ilk kazma vurulmadan, ölüm çukurları açılmadan, toprağımız ve havamız bozulmadan, sularımız zehirlenmeden ve bölgemiz susuz kalmadan önce birkez daha düşünün. Bölge hakkında yerel örgütlerimizin ve uzman meslektaşlarımızın hazırladığı onlarca raporu algılamaya çalışın. Yöre halkının haklı sesini duyun" dediler.