Çanakkale Milletvekili Meslektaşımız Av. İsmail Kaşdemir ve AK Parti Merkez İlçe Heyeti&S217;nden Baromuza Ziyaret
Tarih: 29.04.2015 | Okunma Sayısı: 1608

ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ MESLEKTAŞIMIZ AV. İSMAİL KAŞDEMİR VE AK PARTİ MERKEZ İLÇE HEYETİ'NDEN BAROMUZA ZİYARET

Çanakkale Milletvekili ve Başkanlık Divanı üyesi meslektaşımız Av. İsmail Kaşdemir ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü ile beraberinde bulunan heyet Baromuzu ziyaret etti.

İdari Binada gerçekleşen görüşmede, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan Yönetim Kurulu Üyelerimiz, önceki Baro Başkanlarımızdan Av. Murat Efe ve meslektaşımız Av. Ergin Sezen hazır bulundular.

Ziyarette; yaklaşan Genel Seçimler ve ülke gündemi konuşularak güncel konularda görüş alışverişinde bulunuldu.