ÇANAKKALE’NİN İLK KADIN MİLLETVEKİLİ VEFAT ETTİ
Tarih: 22.07.2013 | Okunma Sayısı: 2345

ÇANAKKALE’NİN İLK KADIN MİLLETVEKİLİ VEFAT ETTİ

Baromuz, Çanakkale’nin İlk Kadın Milletvekili Zekiye Gülsen İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Baromuz, Lapseki ilçesinde yaşayan ve cumhuriyet tarihinde halkın oylarıyla seçilen Çanakkale’nin ilk kadın milletvekili Zekiye Gülsen için taziye mesajı yayınladı. Baromuz, uzun bir müddettir tedavisi devam eden ve 93 yaşında vefat eden Zekiye Gülsen’in 1969-1973 yılları arasında halkın teveccühü ile milletvekili olduğunu, seçildiği görevinde başarılı işlere imza attığını, yazdığı eserlerle,  öğretmen olarak yetiştirdiği değerlerle ülkeye ve halka hizmette örnek bir kişilik olduğunu belirtti. Çanakkale Barosu, Zekiye Gülsen’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm Çanakkale’ye başsağlığı dileklerini iletti.