ÇASİAD&S217;tan &S220;Türkiye ve Dünya Ekonomisi&S220; Konferansı
Tarih: 21.12.2016 | Okunma Sayısı: 952

ÇASİAD'TAN "TÜRKİYE VE DÜNYA EKONOMİSİ" KONFERANSI

Gelenekselleşen "ÇASİAD ile Gündem" toplantıları kapsamında, Türkiye'nin önemli ekonomistlerinden Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof.Dr. Özgür Demirtaş tarafından "Türkiye ve Dünya Ekonomisi" konulu bir konferans düzenlendi.

Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda gerçekleşen konferansa Baro Başkanımız Av.Bülent Şarlan'ın yanısıra bürokratlar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Avukatlar ve iş dünyasından birçok isim  katıldı.

Ekonomi, finans, dünyadaki geçmiş ekonomik durum ve şu anki ekonomik durum konularında bir sunum gerçekleştiren Prof.Dr. Özgür Demirtaş, ülke ekonomisini değerlendirerek, "Bir ülkenin ekonomik değerlendirmesi yapılırken bütçe açığı, cari açığı, kamu borcu ve kişi başına düşen milli geliri inceleme altına alınır." Dedi. Program  soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof.Dr. Özgür Demirtaş tarafından düzenlenen "Türkiye ve Dünya Ekonomisi" konulu konferansa  katıldı.

28.09.2024