"CEZA MUHAKEMESİNDE İŞLEMLER; DURDURMA-ARAMA-YAKALAMA-GÖZALTI-İFADE ALMA-DOĞRUDAN SORMA” KONULU MESLEKİÇİ EĞİTİM SEMİNERİ
Tarih: 28.04.2023 | Okunma Sayısı: 220

PROF. DR. FERİDUN YENİSEY – AV. NAİM KARAKAYA

06 Mayıs 2023 Cumartesi Günü Saat 13:00'de Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonunda (Cezaevi Karşısı), Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Feridun Yenisey ve  Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Zorunlu Müdafilik ve Vekillik Uygulama Birimi Yöneticisi, İstanbul Barosu’ndan Av. Naim Karakaya’nın Eğitmen Olarak Katılacağı "Ceza Muhakemesinde İşlemler; Durdurma-Arama-Yakalama-Gözaltı-İfade Alma-Doğrudan Sorma " Konulu Meslekiçi Eğitim Semineri Düzenlenecektir.

Seminerimize Tüm Meslektaşlarımız Davetlidir.

19.09.2024