Ceza ve İnfaz Sistemi Masaya Yatırıldı
Tarih: 9.04.2015 | Okunma Sayısı: 1338

 
 

 CEZA VE İNFAZ SİSTEMİMASAYA YATIRILDI


Avukatlar Haftası kapsamında etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Her gün birbirinden farklı etkinliklerle haftayı aktif bir şekilde kutlayan Baromuz üyesi meslektaşlarımız, hafta kapsamında birikimlerini artırmaya yönelik etkinlikler de gerçekleştiriyor. 

  

Bu kapsamda Baro İdari Binasında, 08 Nisan 2015 Çarşamba günü, Ceza İnfaz Sisteminde Sivil Toplum Derneği Başkanı Zafer Kıraç tarafından “Ceza ve İnfaz Sistemi” konulu bir söyleşi düzenlendi. Söyleşiye; Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, önceki Baro Başkanlarımızdan Av. Cengiz Tuğral ve çok sayıda meslektaşımız katıldı.

   

Söyleşide konuşan Zafer Kıraç, Geçmişten bugüne tutuklu sayıları ve cezaevlerindeki değişiklik hakkında da bilgi veren Kıraç, ülkemiz ve diğer ülkeler arasında ceza ve infaz sistemi ölçeğinde kıyaslamalarda bulundu. Kadın ve çocuk mahkûmların çok zor şartlar altında cezalarını çektiğine dikkat çeken Kıraç’ın söyleşisi soru-cevap bölümü ile son buldu.    Programın sonunda Çanakkale Barosu adına Zafer Kıraç’a günün anısına bir armağan takdim edildi.

 
 
 
 
 
 
 
 
27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.