Çocuklar için Anlamlı Yarışma
Tarih: 28.04.2014 | Okunma Sayısı: 3594

 

ÇOCUKLAR İÇİN ANLAMLI YARIŞMA

 

 Baromuz Çocuk Hakları Komisyonunun düzenlediği “Çocuk Gözüyle Adalet”  konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

 

 Çocuk Hakları Komisyonu tarafından düzenlenen, Çanakkale ili Merkez ilçesinde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen “Çocuk Gözüyle Adalet”  konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi. Tören 23 Nisan 2014 Çarşamba günü Baro İdari Binada gerçekleşti.

 

            Baro Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN, Cumhuriyet Başsavcısı Salih ÇOKAL, İdare Mahkemesi Başkanı Orhan ÇILDIROĞLU, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. Gültekin YILDIZ, Av. Şennur TARAK, Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Didem OKUK, Çocuk Hakları Komisyonu üyesi Av. Zehra Bahar ÇARKIT, Kadın Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Güneş PEHLİVAN'ın katılımı ile gerçekleşen törende dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.  Törene Baromuza kayıtlı avukatlar, okul müdürleri, öğretmenler, yarışmaların jüri üyeleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

 ÇOCUKLARA ÖDÜL YAĞMURU

      Düzenlenen yarışma kategorilerinden Resim yarışmasında birincilik ödülünü Defne AKI, Şiir yarışmasında  birincilik ödülünü Gencay ARSLAN, Kompozisyon yarışmasında birincilik ödülünü Duygu YAPAR aldı. Her üç kategorinin birincilerine Samsung Tab3 tablet, ikincilerine Fotoğraf makinesi ve üçüncülerine ise mp3 player  sunuldu. Programda öğretmenlere ve jüri üyelerine de armağanlar takdim edildi. Resim yarışması jüri üyeleri Av. Didem OKUK, Öykü TURAN, Fulya BOZTEPE, Bilgör Akdoğan GÜVEN, Muteber YÜĞNÜL, Şiir ve Kompozisyon Yarışmaları jüri üyeleri Av. Zehra Bahar ÇARKIT, Av. Güneş PEHLİVAN, Meltem AYDIN, Tuğçe KARALOĞLU, Özden DEĞİRMENCİ bu anlamlı etkinliğe imza attıkları için takdir topladı

 
    YENİ BARO BAŞKANI DEFNE AKI OLDU
 
            Plaket töreni sonunda Baro Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN Jüri üyelerine ve yarışmada emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. Öğrenciler daha sonra cübbe giydirilip Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN'dan görevi devraldı. Baro Başkanlığı koltuğuna oturan Defne AKI ve dereceye giren diğer öğrencilerle Çanakkale Barosu yönetim kurulunu oluşturdu. Tören ikramlarla sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.