ÇOMÜ&S217;DE 2015-2016 Akademik Yılı Açılışı
Tarih: 15.10.2015 | Okunma Sayısı: 1484

ÇOMÜ'DE 2015-2016 AKADEMİK YIL AÇILIŞI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2015-2016 Akademik Yıl Açılış Töreni Troia Kültür Merkezi Sevim Buluç Oditoryumu'nda gerçekleştirildi.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın "Kıbrıs Müzakerelerinde Son Gelişmeler" konulu açılış dersi vererek katıldığı törene, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın yanısıra Vali Hamza Erkal ve protokol üyeleri, üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Müzik dinletisinin ardından ÇOMÜ tanıtım filmi izlendi ve açılış konuşmalarına geçildi. K.K.T.C. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın "Kıbrıs Müzakerelerinde Son Gelişmeler" konulu açılış dersini verdi. Konuşmaların ardından plaket ve anı hediyesi verilerek tören sona erdi.