ÇOMÜ&S217;de Kadın Hakları ve Uluslararası Hukuk Konferansı Gerçekleştirildi
Tarih: 9.12.2016 | Okunma Sayısı: 1172

ÇOMÜ'DE KADIN HAKLARI VE ULUSLARARASI HUKUK KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOMÜKAM) tarafından Troia Kültür Merkezinde “Kadın Hakları ve Uluslararası Hukuk” başlıklı konferans gerçekleştirildi.

Konferansa Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Hande Keskin Toprak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, ÇOMÜKAM Müdürü Doç.Dr. Gülgün Yazıcı ve KAM yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşması gerçekleştiren ÇOMÜKAM Müdürü Doç.Dr. Gülgün Yazıcı, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Açılış konuşmasının ardından Rektör Prof.Dr. Yücel Acer tarafından Kadın Hakları ve Uluslararası Hukuk” başlıklı konferans gerçekleştirildi. Sunumunun ardından soru cevap kısmına geçilerek program sona erdi.

28.09.2024