Cumhuriyete Giden Yol Trakyanın Kurtuluşu Paneli
Tarih: 29.11.2013 | Okunma Sayısı: 1607

 

CUMHURİYETE GİDEN YOL TRAKYANIN KURTULUŞU PANELİ

 

Türkiye Barolar Birliği ve Edirne Barosu İşbirliğinde Edirne’de düzenlenen “Cumhuriyete Giden Yol” isimli panele Baromuz katılım gösterdi. Düzenlenen panel sonrasında ise görüşmeler yapıldı.


 

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. Soner Aydın, Edirne’de düzenlenen “Cumhuriyete Giden Yol – Trakya’nın Kurtuluşu” konulu panele katıldılar. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen panelde Edirne Baro Başkanı Av. Özgür Yıldırım ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu konuşma yaptılar. Program “Trakya’da Tarih Bilincinin Oluşumu” isimli 1. Oturum ve ardından düzenlenen “Milli Mücadele’de ve Lozan’da Trakya” isimli 2. Oturumla devam etti.

 

Oturumlara katılan Baro yöneticilerimiz, sonrasında ise çeşitli görüşmelerde bulundu. Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Soner Aydın Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile biraraya geldi ve çeşitli konularda görüştü. Baromuzun çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunan Baro Başkanımız daha sonra ise Edirne Barosu Başkanı Av. Özgür Yıldırım’ı ziyaret etti ve programdan dolayı tebriklerini sundu.

 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
20.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.