Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümü Kutlu Olsun
Tarih: 28.10.2016 | Okunma Sayısı: 967
 

CUMHURİYETİMİZİN 93. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

 

Çanakkale Barosu avukatları olarak; Cumhuriyetin kazanımlarını ve değerlerini koruma bilinciyle, çağdaş uygarlık düzeyine erişme ülküsüyle, egemenlik ve bağımsızlık prensiplerini diri tutan bir ruhla; Cumhuriyet Bayramını karşılamanın onur ve mutluluğunu yaşıyor, bayramımızı büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.

 

Dün olduğu gibi bugün de özveri ve mücadelenin örnek bileşkesi, gayret ve fedakarlığın büyük eseri olan Cumhuriyet'imizi hukuksal, fikirsel ve eylemsel boyutta savunmayı sürdürüyoruz. Bilinmelidir ki; bizler Atamızın açtığı yolda, Cumhuriyetin ışığında emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz ve bu kıymetli mirasa ilelebet sahip çıkacağız.

 

Bu duygularla, tutsaklıktan özgürlüğe, kulluktan birey olmaya geçişin köprüsü saydığımız Cumhuriyet’in 93. Yıldönümünü en içten duygularla kutluyoruz. Bu anlamlı günde Cumhuriyet’imizin kurucusu büyük Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. Bayramımız kutlu olsun.

 

 

                                                                       Av. Bülent ŞARLAN

                                                                         Çanakkale Barosu Başkanı

  
28.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.