CUMHURİYETİN 100. YILINDA TÜRK MEDENİ KANUNU ÇALIŞTAYI
Tarih: 8.01.2024 | Okunma Sayısı: 249

CUMHURİYETİN 100. YILINDA TÜRK MEDENİ KANUNU ÇALIŞTAYI

Medeni Hukuka ilişkin değerlendirmeler ile uygulamada yaşanan sorun ve çözüm önerilerinin tartışıldığı, “Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Medeni Kanunu Çalıştayı” isimli ve konu başlıklarına göre 4-5 Ocak 2024 tarihlerinde masa çalışmaları şeklinde 2 gün süren program; Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla İstanbul The Marmara Taksim Hotel'de başladı.

Baro Başkanımız Av. Hande Keskin’in mevzuat değişikliği ve uygulamadaki sorunlara ilişkin sorun ve çözüm önerilerini de TBB ve Baromuz adına sunduğu çalıştayda, medeni hukuka ilişkin değerlendirmeler ile uygulamada yaşanan sorun ve çözüm önerileri tartışıldı. Medeni Kanuna ilişkin Çalıştay içeriğine ilişkin sonuç bildirgesi ayrıca yayınlanacaktır.

19.09.2024