Dağlıca ve Iğdır&S217;da Yaşatılanlara Lanet Olsun
Tarih: 8.09.2015 | Okunma Sayısı: 1386
 
 

DAĞLICA VE IĞDIR'DA YAŞATILANLARA LANET OLSUN

 

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısı ve ardından bölgede sürdürülen operasyon sırasında 16 askerimizin şehit ve çok sayıda askerimizin yaralı olmasının derin üzüntüsü içindeyiz. Bu menfur olayın acısını henüz atlatmamışken bugün sabah saatlerinde ise Iğdır ile Aralık ilçesi arasındaki Hasanhan Köyü yakınındaki bombalı eylemde 13 polisimizin şehit ve birçok polisimizin yaralı olduğu haberini almış bulunuyoruz.  

 

Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği ile ülkemizin huzuru ve geleceği uğruna şehit olan askerlerimiz ve polislerimiz bu milletin kalbinde daima saygıyla anılacaktır. Şehitlerimizin bir tanesi de Çanakkale’nin evladı Fatih Duru’dur. Ateş, Çanakkale’ye ve şehidin evine de düşmüştür. Memleketi, sayısı ve görevi ne olursa her şehit, toprağa düşen hayatının bağrındaki her genç yüreklerimizi yaralamaktadır

 

Gün bir olmak, iri olmak ve diri olmak günüdür. Özellikle siyasetçilerimizin hangi partiden olursa olsun bu konuda ülkemiz insanlarına örnek olması tek dileğimizdir. Bu vesileyle, şehit olan evlatlarımıza Allahtan rahmet, milletimize sabır diliyoruz.

 

Başımız sağolsun, aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun.

 

Teröre lanet olsun, bu acıyı bize yaşatanlara da, kandan ve gözyaşından beslenenlere de lanet olsun.

 

                                     Av. Bülent ŞARLAN

                                                                    Çanakkale Barosu Başkanı 
27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.