DENİZBANK İLE BANKA HİZMETLERİ VE PROMOSYON SÖZLEŞMESİ YAPILMIŞTIR
Tarih: 29.12.2023 | Okunma Sayısı: 154

DENİZBANK İLE BANKA HİZMETLERİ VE PROMOSYON SÖZLEŞMESİ YAPILMIŞTIR

Baromuz ile Denizbank Arasında Banka Hizmetleri ve Promosyon Sözleşmesi yapılmıştır.

Baromuz ile Denizbank arasında imzalanan anlaşma gereğince Baromuz banka işlemleri ile meslektaşlarımızın Denizbank’’ üzerinden işlem yapmasını tercih etmesi karşılığında Promosyon ödemesi yapılmasına ilişkin Banka hizmetleri ve Promosyon sözleşmesi imzalanmıştır.

Sözleşme şartlarının son kez değerlendirildiği ve imzalandığı toplantıya Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Baromuz Başkan Yardımcımız Av. Şebnem Çıtak, Baromuz Saymanı Av. Ardahan Dikme ile Denizbank Çanakkale Şube Müdürü Mümtaz Dönmez ve beraberindeki heyet katılmıştır.

Baro Başkanlığımız ile Denizbank A.Ş arasında imzalanan sözleşme karşılığında elde edilecek promosyon ödemesi meslektaşlarımıza sunduğumuz hizmetler ile baromuz hizmetlerine hasredilecektir. Meslektaşlarımızın bilgisine saygıyla sunarız.

19.09.2024