DERGİMİZİN YENİ SAYISI YAYINLANDI
Tarih: 22.07.2013 | Okunma Sayısı: 2759

DERGİMİZİN YENİ SAYISI YAYINLANDI

ÇANAKKALE BAROSU TARAFINDAN HAZIRLANAN “BARO DERGİSİ”NİN 8. SAYISI OKUYUCUYLA BULUŞTU

 
 
Çanakkale Barosu tarafından 3 ayda bir yayınlanan Baro Dergisi’nin nisan, mayıs ve haziran aylarını içeren 8. sayısı dağıtılmaya başlandı. Gerek Çanakkale Barosu’nun faaliyetleri, gerekse Türkiye’de hukuk alanında önemli gelişmeleri paylaşan dergi zengin içeriğiyle göz dolduruyor. Ücretsiz olarak dağıtılan Baro Dergisi’nin son sayısında Kazdağları ve Avukatlar günü kutlamaları ön plana çıkıyor.

Dergide; Çanakkale Barosu’nun düzenlediği sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerden basın açıklamalarına, ruhsat törenlerinden temsillere kadar Çanakkale’de avukatı ve hukuku ilgilendiren daha birçok konuda haber ve duyurular yer alıyor.

Derginin son sayısında Çanakkale’nin deneyimli hukukçuları Av. Cengiz Tuğral, Av. Orhan Usal ve Av. Erdoğan Uzel ile yapılan röportajlarda özel bir yer tutuyor. Avukatları ilgilendiren kitaplar, internet siteleri, fırsatlar ve daha bir çok gelişme hakkında bilgi edinmek için Baro Dergisini temin edebilirsiniz. Dergiyi, Çanakkale Barosu İdari binasından ücretsiz edinebilirsiniz. 

 
 
20.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.