Doğa Kolejinden Baromuz Mensuplarına İndirim
Tarih: 1.06.2015 | Okunma Sayısı: 1637

DOĞA KOLEJİNDEN BAROMUZ MENSUPLARINA İNDİRİM

Baromuz ile Çanakkale Doğa Koleji arasında yapılan anlaşma neticesinde, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında meslektaşlarımız ve personelimize özel, güncel kayıt ücretleri üzerinden %5 eğitim indirimi sözleşmesi imzalanmıştır. Kampanya 31.10.2015 tarihine kadar geçerlidir.

ASİST EĞİTİM KURUMLARI A.Ş.  - ÇANAKKALE BAROSU

EĞİTİM SÖZLEŞMESİ

Asist Öğretim Kurumlan A.Ş. ile Çanakkale Barosu aşağıdaki konularda anlaşmaya vararak bu Eğitim Sözleşmesini imzalamışlardır.

KAPSAMI  :

Asist Öğretim Kurumlan A.Ş. Çanakkale Barosu üyesi Avukatlar ve çalışanlarına karşılıklı olarak özel avantaj sunabilmektir.

PROTOKOL KONUSU:

1. Asist Öğretim Kurumlan A.Ş. eğitim hizmetlerinde Çanakkale Barosu Avukatları ve çalışanlarına, tüm Doğa Koleji Kampüslerimizde yaptıracakları yeni kayıtlar için 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemlerine ait açıkladığı güncel kayıt ücretleri üzerinden 29/05/2015-31/10/2015 tarih aralığında %5 oranında eğitim indirimivermeyi kabul eder. Çanakkale Barosu Avukatları ve çalışanları mevcut kayıtlı velimiz ise, kayıt yenilemelerde tüm yıl boyunca güncel kayıt ücretleri üzerinden, %5 oranında eğitim indirimivermeyi peşinen kabul eder.

2. Ödemeyi indirim hakkına sahip Çanakkale Barosu üyesi ve çalışanları nakit veya taksit seçeneği ile ödeme yapar.

3. Çanakkale Barosu anlaşmayı çalışanlarına ve mensuplarına duyurmakla yükümlüdür.

4. Söz!eşmenin 1. maddesinde yer alan indirim oranlarına ek olarak; %6 peşin ödeme indirimi uygulanacaktır.

5. Sözleşmenin 1. maddesinde yer alan indirim oranlarına ek olarak; kardeş kayıtlarında ilk kayıt olan çocuğa indirim yapılmaz. 2. kardeş kaydına %10, 3. kardeş kayıtma ise %7 indirim uygulanmaktadır.

6. Bu protokol 29/05/2015 tarihinde imzalanmış olup 31/10/2015 tarihine kadar geçerlidir.