Dr. Hâkim Halil Güner’den Konferans
Tarih: 7.04.2016 | Okunma Sayısı: 1367

DR. HÂKİM HALİL GÜNER’DEN KONFERANS

Baromuz, Avukatlar Günü Etkinlikleri kapsamında "Gustav Radbruch Formülü ve Dolaylı Faillik" isimli konferansa ev sahipliği yaptı.

Hafta boyunca düzenlediğimiz etkinlikler devam ederken, Baromuz Seminer Salonunda, Çanakkale Adliyesi 4. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Dr. Halil Güner tarafından  " Gustav Radbruch Formülü ve Dolaylı Faillik " isimli konferans verildi.

Konferans, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, meslektaşlarımız ve stajyer avukatlar tarafından ilgiyle karşıladı.

Hukuki konularının bilgiler verilerek irdelendiği konferansın sonunda Baro Başkan Yardımcımız Av. Şerefnur Çakır Demirtaş tarafından Hâkim Dr. Halil Güner’e katkılarından dolayı plaket takdim edildi.