E-İmza ile UYAP’a Giriş Yapmak İsteyen Kullanıcılar İçin Açıklama
Tarih: 19.02.2016 | Okunma Sayısı: 1316

E-İMZA İLE UYAP’A GİRİŞ YAPMAK İSTEYEN

KULLANICILAR İÇİN AÇIKLAMA

E-imza ile giriş yapmak isteyen kullanıcılar, Mozilla Firefox, Internet Explorer (11.0 ve üstü), Safari veya Maxthon tarayıcıları kullanabilirler.

Yukarıda belirtilen tarayıcılar kullanılarak, e-imza ile giriş yapılamadığı takdirde, kullanıcıların bilgisayarında kurulu olan tüm javaları silip;

İşletim sistemi Windows XP olan kullanıcıların, Programlar sekmesinde bulunanan Java Yüklemesi (Windows XP için) isimli dosyayı indirip,

İşletim sistemi Windows 7 ve üzeri olan kullanıcıların, Programlar sekmesinde bulunan Java Yüklemesi (Windows7 ve üstü) isimli dosyayı indirip java yüklemeleri yapmaları tavsiye olunur.

İcra Takibi açmak isteyen kullanıcılar, İnternet Explorer (11 ve üstü), Opera veya Google Chrome kullanmalıdır.

Opera ve Google Chrome'a girişler sadece mobil imza ile yapılabilmektedir. İnternet Explorer'a mobil imza veya elektronik imza ile giriş yapılabilir.

Mobil imza ile tüm tarayıcılardan sorunsuz giriş yapabilirsiniz.