EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN
Tarih: 1.05.2021 | Okunma Sayısı: 539

EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

1 Mayıs; tüm dünyada birlik, dayanışma, emek ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanmaktadır. Bu sene pandemiye denk gelmesinin burukluğunu yaşasak da hak arayışının simgesi olan Emek ve Dayanışma Gününün bir kez daha düşünmeye, sorunların dile getirilmesi ve çözüm yollarının bulunmasına katkı sunmasını diliyoruz.

Avukatlar olarak beklentimiz, çalışanların, insan onuruna yakışır şekilde emeklerinin tam karşılığını almaları ve çalışma şartlarının iyileştirilmesidir.

Çanakkale Barosu dün olduğu gibi bugün de çalışanların ve emekçilerin yanındadır. Onların haklarını savunmayı sürdürecektir. Bu duygularla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

Av. Bülent Şarlan

Çanakkale Barosu Başkanı