Gelişim Kreşten Baromuza Ziyaret
Tarih: 23.11.2017 | Okunma Sayısı: 1734

GELİŞİM KREŞTEN BAROMUZA ZİYARET

Özel Gelişim Kreş ve Anaokulu Çocuk Kulübü Sosyal Hizmet Memuru ve Kreş Sorumlu Müdürü Nuran Akıncı, Kreş öğretmenleri Betül Çetinkaya ve Fulya Karar ile birlikte kreş öğrencileri, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Kreş Sorumlu Müdürü Nuran Akıncı Kulaktan Kulağa Çocuk Haklarım projesi hakkında Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyelerimize bilgiler verdi. Bu ziyaret nedeniyle memnun olduğunu belirte Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Nuran Akıncı’ya teşekkür etti.

Ayrıca, öğrencilerle birlikte proje kapsamında kulaktan kulağa bir şeyler söyleme oyunu oynayan Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, kreş öğrencilerinin hazırlamış olduğu sözleşmeyi okuyarak imzaladıktan sonra öğrencilerle anı fotoğrafı çektirdi.

28.09.2024