Girişimcilik, Yenilikçilik, Teknoloji Yönetimi ve İnovasyon Yönetimi Eğitimi ve Sertifika Programı
Tarih: 6.03.2014 | Okunma Sayısı: 1920

Türk Patent Enstitüsü tarafından 1 Nisan 2014 tarihinde girişimcilik, yenilikçilik, teknoloji yönetimi ve inovasyon yönetimi eğitimi ve sertifika programı düzenlenecektir. Bu programlar ücretsiz olup iki aşamalıdır. Birinci aşaması, farkındalık oluşturmaya yönelik; ikinci aşaması da, eğitimcilerin eğitimine yönelik olacak ve ikinci aşamada katılımcılara sertifika verilecektir. Farkındalık programı herkese açıktır. Ancak eğiticilerin eğitimi sertifika programı, sadece üniversite hocalarına ve doktora öğrencilerine yöneliktir.

Bu programlardan birincisi olan farkındalık programına katılacakların 10 Mart 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar baromuza isimlerini yazdırmaları rica olunur.

Konu Başlıkları :

1.    Girişimcilik