GÖKÇEBAYIR KÖYÜNDE KADINLAR BULUŞUYOR ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Tarih: 7.03.2018 | Okunma Sayısı: 1403

GÖKÇEBAYIR KÖYÜNDE KADINLAR BULUŞUYOR ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Ezine Gökçebayır köyünde, Çanakkale Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Kadınlar Buluşuyor" programı gerçekleştirildi.

Çanakkale ŞÖNİM Müdürü Nuray Gümrükçü açılış konuşmasıyla başlayan programda, Baromuz Kadın Hakları Komisyonu Üyeleri Av. Demet Temel Özcan, Av. Melis Söylemez, Av. Büşra Aksoy ve Staj. Av. Eda Nazlı Çelik, "Yasada Kadın Hakları" ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Program dâhilinde Kadın Hakları Komisyonu Üyemiz Av. Tayfun Umur, köy kahvehanesinde erkekleri kadına yönelik şiddet hakkında bilgilendirdi.

Program Çanakkale Kadın Atölyeleri Projesi katılımcılarından oluşturulan koro tarafından verilen konser ile sona erdi.

28.09.2024