GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİCİLERİNDEN BAROMUZA ZİYARET
Tarih: 17.10.2018 | Okunma Sayısı: 890

 

GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİCİLERİNDEN BAROMUZA ZİYARET

Çanakkale Güç Birliği Platformu yöneticileri,  Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyelerimize ziyarette bulundu.

Başkanımız Av. Bülent Şarlan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çanakkale Güç Birliği Platformu’nun çalışmalarını takdirle izlediklerini, topluma yönelik tarafsız, duyarlı ve üretken çalışmalarını desteklediğini belirtti.

BAYRAM: “ÇANAKKALE BAROSUNUN ÇALIŞMALARI HAYRANLIK UYANDIRIYOR”

Çanakkale Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, yaptığı konuşmada “Çanakkale Barosu örnek ve öncü bir baro. 79 baro içinde çok özel bir yeri var. Sadece avukatlara değil, çocuklara, kadınlara, çevreye, canlılara, dezavantajlı kesimlere dokunan bir meslek birliği. Çanakkale Avukatlarının kabiliyet ve duyarlılıkları herkeste hayranlık uyandırmaktadır.” dedi.  Çanakkale Güç Birliği Başkanı Gökhan Bayram, bundan sonraki süreçte Çanakkale Barosu’yla ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirterek, yeni yönetim kurulunu kutladı.,

ZİYARETTEN İŞBİRLİĞİ ÇIKTI

Bundan sonraki sosyal, kültürel faaliyetlerde proje ortaklığı yapma kararı alındı. Ziyarette Çanakkale Güç Birliği yöneticileri yaptıkları faaliyetleri anlattı. Danışma Kurulu Başkanı Halil Yavuz Kaya, Yaşlılar Komisyonu Başkanı Necla Demirutku, Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Işık, Çevre Komisyonu Başkanı Selma Başer Türk, Çocuk Komisyonu Başkanı Gülsen Alkan ve Prof. Dr. Doğan Perinçek çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Ziyaret çiçek takdimi ile sona erdi.

 

 

28.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.