Hâkim Dr. Halil Güner’den “İfade Özgürlüğü” Konferansı
Tarih: 11.04.2015 | Okunma Sayısı: 2476

HÂKİM DR. HALİL GÜNER’DEN “İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ” KONFERANSI

Baromuz, Avukatlar Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale 4. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Dr. Halil Güner tarafından verilen “İfade Özgürlüğü” konulu konferansa ev sahipliği yaptı. Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Çanakkale Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, 3. Asliye Mahkemesi Ceza Hâkimi Ünsal Bayav, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, meslektaşlarımız, stajyer avukatlar ve adliye personelinin katıldığı konferans ilgiyle karşılandı.

Konferansta  "İfade Özgürlüğü" konusunda bilgiler verildi. İfade özgürlüğünün temel tanımı ve yasal dayanaklarının irdelendiği konferansın sonunda Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan tarafından Hakim Dr. Halil Güner’e günün anısına hazırlanan armağan takdim edildi.