Halil Şafak Yılmaz Ruhsatını Aldı
Tarih: 8.01.2016 | Okunma Sayısı: 3246
 
 
 HALİL ŞAFAK YILMAZ RUHSATINI ALDI

 

Halil Şafak Yılmaz, idari binamızda düzenlenen törenle yemin ederek avukatlığa başladı. Tören, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, meslektaşlarımız ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti. Ayrıca hafta sonu düzenlenecek olan Tüketici Hukuku seminerimiz için kentimizde bulunan Ankara 7. Ticaret Mahkemesi Başkanı Hakim İlhan Kara ve TÜKODER önceki Başkanlarından Av. Şükran Eroğlu da törene katıldı.

                                                                                                                    

Halil Şafak Yılmaz'ın avukatlığa kabul töreninde konuşan Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Şafak'ın başarılı bir staj dönemi geçirdiğini ve başarılı bir avukat olacağına inandığını belirtti. 

 

Avukatlık yeminini eden Halil Şafak Yılmaz, sonrasında ise Ruhsatını Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın elinden aldı. Avukatlık cübbesi Av. Erdoğan Madak tarafından giydirilerek avukatlığa ilk adımını attı. 

 

Törende Av. Halil Şafak Yılmaz'a Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen Avukatlık Kimliği Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. İbrahim Cem Erbil, Baromuzun rozetini Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. Mehmet Akif Kuşçuoğlu,  Baromuz tarafından hazırlanan   hediyeyi  ise Yönetim  Kurulu Üyelerimizden Av. Soner Aydın tarafından verildi.  

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

  
27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.