Halil Yiğit Ercan&S217;ın Ruhsat Töreni
Tarih: 24.09.2013 | Okunma Sayısı: 3611

Çanakkale Barosu İdari Binasında düzenlenen Halil Yiğit Ercan' ın Ruhsat Törenine Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, Av. Işık İşgüden, Av. Hayrullah Futuhi Töre, Av. Mehmet Altın ve ailesinden babası olan Mehmet Sezai Ercan katıldı.

Ruhsat töreninde meslek yeminini yaptıran Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan Avukatlık Ruhsatını Halil Yiğit Ercan' a sundu. Av. Bülent Şarlan törende yaptığı konuşmada genç meslektaşına iyi dileklerde bulundu.

Halil Yiğit Ercan' ın, Avukatlık cübbesi Av. Işık İşgüden ve Av. Mehmet Altın tarafından giydirildi. Baronun Ruhsat törenlerinde yemin eden meslektaşlarına sunduğu hediyeyi Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av.Mehmet Akaydın takdim etti.

Halil Yiğit Ercan desteklerinden ve yardımlarından dolayı başta babası Mehmet Sezai Ercan'a ve meslektaşlarına teşekkürlerini sundu.

Tören katılımcılara sunulan ikramlarla sona erdi.