Hayvan Severler Derneği’nden Başkanımıza Teşekkür
Tarih: 9.10.2017 | Okunma Sayısı: 1336

HAYVAN SEVERLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR

Çanakkale Hayvan Severler Derneği tarafından geliri kimsesiz sokak hayvanların yararına kullanılmak üzere Mahal Sanat Evinde “Dostlarla” isimli resim sergisi açıldı.

Sergiye Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın yanı sıra bürokratlar ve hayvan severler katıldı.

Açılış töreninde Başkanımız Av. Bülent Şarlan’a “Birlikte Yaşıyoruz” projesi kapsamında sokak hayvanlarına göstermiş olduğu destek ve duyarlılıktan dolayı Çanakkale Hayvan Severler Derneği tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi. Törende konuşan Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan; sokak hayvanlarına karşı gösterilen duyarlılıkları ve çalışmalarından dolayı Çanakkale Barosu Hayvan Hakları Komisyonu ve Hayvan Severler Derneği’ne teşekkürlerini sundu.

28.09.2024