II. Genç Avukatlar Kurultayı
Tarih: 13.10.2013 | Okunma Sayısı: 40
 II. GENÇ AVUKATLAR KURULTAYI

 

Mesleğe yeni başlayan Avukatların yaşadıkları sorunların tartışılarak, çözüm yollarının bulunmasında Türkiye genelindeki genç meslektaşlarımızın ortak iradelerinin bir araya getirilmesi amacıyla, tüm barolardan meslekte beşinci yılını doldurmamış Avukatların katılımıyla, 19-21 Nisan 2013 tarihlerinde  Bursa Barosu Başkanlığının ev sahipliğinde Genç Avukatlar kurultayı meslektaşlarımızın oylarıyla II. Genç Avukatlar Kurultayı'nın Eskişehir ev sahipliğinde yapılması kararlaştırılmıştır.

 

Türkiye Barolar Birliği ve Eskişehir Barosu işbirliği ile Baromuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Kurultay'a, her barodan, meslekte beşinci yılını doldurmamış en az 2, en fazla 4 genç meslektaşımızın katılımı ön görülmüştür.

 

Organizasyonun, 16.11.2013 Cumartesi günü Baro temsilcilerince sorunların dile getirildiği Kurultay, 17.11.2013 Pazar günü ise başlıklar halinde tespit edilen sorunlara ilişkin çözüm önerilerinin bulunmasına yönelik atölye çalışmalarının yapıldığı Çalıştay şeklinde gerçekleştirilmesi programlanmıştır. Organizasyon içerisinde 16.11.2013 Cumartesi akşamı düzenlenecek gala yemeğinin ise genç meslektaşlarımızın dayanışma içinde olmalarına olanak yaratacağı kuşkusuzdur.

 

Programını ve konaklama detaylarını yazımız ekinde sunduğumuz II. Genç Avukatlar Kurultayı'na Baromuzu temsilen katılacak genç meslektaşlarımızın görüş ve düşüncelerinin sorunların çözümüne etkin rol oynayacağına olan inancımız tamdır.

 

Bu kapsamda II.Genç Avukatlar Kurultayı ve program kapsamında Baromuzu temsil edecek meslektaşlarımızın ad soyad, iletişim bilgilerinin 01 Kasım 2013 tarihine kadar Baro Başkanlığımıza bildirilmesini dileriz. 
19.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.