İL DEFTERDARI SACİDE ŞAKIR&S217;IN VEDA ZİYARETİ
Tarih: 24.07.2013 | Okunma Sayısı: 2607

Çanakkale Defterdarı, Baromuz İdari Binasında

Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize Veda Ziyaretinde Bulundu

Kırklareli’ne tayini çıkan Çanakkale Defterdarı Sacide Şakar, Çanakkale Barosuna veda ziyaretinde bulundu. Defterdar Şakar, Çanakkale Barosu İdari Binasında gerçekleşen ziyarette Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Şerefnur Çakır Demirtaş ve Av. Şennur Tarak tarafından ağırlandı.

Baro Başkanımız, yapılan görüşmede, defterdarımızın çalışkan, disiplinli, örnek bir bürokrat olduğunu ifade ederek kentimize ve ülkemize katkıları nedeniyle şükranlarını sundu. Defterdarımız ise görüşmede, görevde bulunduğu süre içinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aktararak Çanakkale Barosuyla süren iyi ilişkilerden dolayı başkanımızın şahsında tüm baro yönetimine ve avukatlarımıza teşekkürlerini iletti. Ziyaret; Baro Başkanımız tarafından günün anısına hazırlanan armağanların ve defterdarımızın baromuza sunduğu hediyenin takdimi ile son buldu.