İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Eğitim Semineri Gerçekleşti
Tarih: 21.12.2015 | Okunma Sayısı: 2129

İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Baromuz ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi işbirliğiyle, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku konusunda eğitim semineri Akol Otel'de düzenlendi.

Yargıtay 22. Hukuk Dairesi Tetkik Hakimi Hüseyin Can ve İş Hukuku Bilirkişisi Av. Şevket Güney Bigat’ın eğitmen, Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Rifat Çulha’nın seminer sorumlusu olduğu eğitim semineri, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın konuşmasıyla başladı. Başkanımız konuşmasında, düzenlenen seminerin önemine değinerek konuşmacıları tanıttı.

Seminere Avukatlar, Hakimler, Sendika temsilcileri ve konu ile alakalı kurumların ilgilileri katıldı. Düzenlenen seminerin sonunda soru cevap bölümüne geçilerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Program bitiminde Baro Başkan Yardımcısı Av. Şerefnur Çakır Demirtaş tarafından eğitmen Av. Şevket Güney Bigat’a, Av. Ramazan Kocaöz tarafından eğitmen Hakim Hüseyin Can'a ve önceki Baro Başkanlarımızdan Av. Murat Efe tarafından eğitim sorumlusu Av. Rifat Çulha'ya Baromuzun armağanları takdim edildi.

20.10.2024
AV. ARDAHAN DİKME