İsmail Kaymak Koleji&S217;nde Avukatlık Mesleği Anlatıldı
Tarih: 8.04.2015 | Okunma Sayısı: 3420

 
 
 

İSMAİL KAYMAK KOLEJİ'NDE  AVUKATLIK MESLEĞİ ANLATILDI

 

Baromuz, Avukatlar Haftası etkinlikleri çerçevesinde İsmail Kaymak Koleji öğrencileriyle biraraya geldi. Baromuz Başkan Yardımcısı Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Dilek Gür Sağır, Av. Mehmet Akif Kuşçuoğlu ve  Av. Hande Keskin Toprak öğrencilere avukatlığı anlattı.

 

Düzenlenen programda Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, Av. Dilek Gür Sağır, Av. Mehmet Akif Kuşçuoğlu ve Av. Hande Keskin Toprak, avukatlık mesleğinin ilkeleri, nasıl avukat olunduğu ve neden hukukçu olmayı tercih ettiklerini paylaştılar.

 

Baro Başkan Yardımcımız Av. Şerefnur Çakır Demirtaş konuşmasında, "Hukuk, Muhakeme yeteneği ister. Yani Olaylar ve ilkeler arasında ilişki kurup bir yargıya varabilmelisiniz. Bir hukukçunun iyi matematik bilmesinde büyük yarar var. Çünkü matematik de muhakemedir." dedi.

 

Program soru cevap bölümüyle devam ederken, son bölümde İsmail Kaymak Koleji Müdürü Hasan Karakaş, Baromuzun yaptığı bu etkinlikten memnuniyet duyduğunu belirterek, günün anısına bir teşekkür belgesi armağan edildi.

 

 
 
 
 
 
 
 
  
27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.