"İSTANBUL 13. ACM VE YARGITAY 3. CD’NİN CAN ATALAY KARARI ANAYASAL DÜZENE MEYDAN OKUMADIR"
Tarih: 10.01.2024 | Okunma Sayısı: 174

Türkiye Bardolar Birliği (TBB) ve İstanbul Barosu'nun, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin, Anayasa Mahkemesi tarafından Av. Ş. Can Atalay hakkında ikinci kez verilen ihlal kararını yok sayarak Anayasa’yı da hiçe sayan ve tüm yurttaşları hukuki güvenceden mahrum bırakacak tutumu karşısında hukuk devletine sahip çıkma çağrısına, TBB Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurul üyeleri, Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Ezgi Deniz Ünsal, TBB Delegemiz Av. Dilek Sağır ile Baro başkanları ve meslektaşlarımız katıldı.

19.09.2024