İZMİR’DE HAYVAN HAKLARI YASASI ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ
Tarih: 4.11.2019 | Okunma Sayısı: 1764

 

İZMİR’DE HAYVAN HAKLARI YASASI ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

 

İzmir Barosu ev sahipliğinde Çanakkale, Adana, Ankara, Antalya, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Hatay, Isparta, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Manisa, Mersin, Ordu, Sakarya, Tekirdağ, Tokat, Trabzon ve Uşak Baroları ile hayvan hakları alanında çalışmalar yürüten akademi, kurum ve derneklerin üyelerinin katıldığı “Hayvan Hakları Yasası Çalıştayı” gerçekleştirildi.

 

Çalıştaya baromuzu temsilen Başkan Yardımıcımız Av. İbrahim Cem Erbil, Hayvan Hakları Komisyonu Üyeleri Av. Burcu Kuzey Kaya, Av. Gizem Yıldızlar, Av. Helin Sıla Çağlar ve Av. Sevgi Aydın katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Özgür Yılmazer çalıştayın ülke genelinde ses getireceğine ve yasalaşma sürecine de önemli bir katkı sunacağına inandıklarını ifade etti.

 

Moderatörlüğünü İzmir Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Gamze Karaoğlu’nun yaptığı çalıştayın ilk oturumuna Yaşar Üniversitesi’nden Dr. Emre Cumalıoğlu, Belediye Veteriner Hekimler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Vet. Hekim Sinan Okçuoğlu ve Klinisyen Veteriner Hekimler Derneği Başkanı Vet. Hekim Serdar Aktop  konuşmacı olarak katıldı. Öğleden sonra gerçekleşen ikinci oturumda ise moderatörlüğü İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu üyesi Av. Duygucan Yazıcı yaptı. Oturuma sunumlarıyla Haytap İzmir Temsilcisi Dr. Nevcivan Güldaş, Haykonfed adına EgeFed Başkanı Funda Bayrı Ersoy ve İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Av. Tuğçe Berber katkı sundular. 

 

 

27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.