"KONKORDATO HUKUKU" KONULU SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİ
Tarih: 25.02.2019 | Okunma Sayısı: 2897

"KONKORDATO HUKUKU" KONULU SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİ

Baromuz ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi işbirliğiyle, “Konkordato Hukuku” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Adalet Bakanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürü Hakim Niyazi Acar, Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Av.Doç.Dr. Serdar Kale ve TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Reşit Durukan’ın konuşmacı olarak katıldığı program, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın konuşmasıyla başladı. Başkanımız konuşmasında düzenlenen seminerin önemine değinerek, eğitimcileri tanıttı.

Yoğun ilgi gösterilen seminer, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit’in, Hâkimler, İcra Müdürleri, Avukat ve Stajyer Avukatların katılımıyla gerçekleşti. Düzenlenen seminerin sonunda soru cevap bölümüne geçilerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Program bitiminde Hakim Niyazi Acar’a, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan tarafından, Av. Doç. Dr. Serdar Kale’ye, önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av. Murat Efe tarafından ve Av. Reşit Durukan’a, Hakim Ekin Çankal tarafından günün anısına plaket takdim edildi.

28.09.2024