MAĞDURLARA YAKLAŞIM İLKELERİ VE METOTLAR” EĞİTİMİ
Tarih: 5.08.2020 | Okunma Sayısı: 665

“MAĞDURLARA YAKLAŞIM İLKELERİ VE METOTLAR” EĞİTİMİ

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) tarafından sadece Çanakkale Barosu Avukatlarının katılımıyla “Mağdurlara Yaklaşım İlkeleri ve Metotlar” eğitimi verilecektir. Eğitimi Moderatör olarak UCİM Türkiye Yapılanma Sorumlusu Ceren İskefiyeli yönlendirecektir.

Çocuk İstismarının hukuki boyutunu UCİM Türkiye Yapılanma Sorumlusu Av. Emel Aydoğan, çocukla iletişim boyutunu da UCİM Bilim Kurulu Başkanı Öğr. Gör. Sergen Irmak anlatacaktır.

Zoom uygulaması üzerinden yapılacak olan eğitimin linki daha sonradan paylaşılacaktır. Uygulamayı telefon veya bilgisayar üzerinden indirebilirsiniz.

Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımızın 06.08.2020 Perşembe günü (yarın) saat 12:00’a kadar isimlerini baro personelimiz Ergüven Koç’a bildirmeleri rica olunur