Meslek İçi Eğitim Seminerlerimiz Devam Ediyor
Tarih: 12.05.2014 | Okunma Sayısı: 2948

Meslek İçi Eğitim Seminerlerimiz Devam Ediyor

Baromuz tarafından Çanakkale Parion Otel'de "Aile Hukuku ve Borçlar Kanununda Güncel Uygulamalar" konulu seminer düzenlendi.

Seminer sorumlusu olarak Türkiye Barolar Birliği  Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Serpil ÖZOK, eğitmen olarak İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Av. Prof. Dr. Haluk Burcuoğlu katıldı.

Seminere Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Çanakkale Adliyesi Hakimlerinin yanı sıra çok sayıda meslektaşımız katıldı.

Seminer Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan'ın açılış konuşmasıyla başladı. Başkanımız konuşmasında, düzenlenen seminerin önemine değinerek seminere katılan eğitimcileri tanıttı.

Başkanımız Av. Bülent Şarlan konuşmasında, Av.Prof.Dr. Haluk Burcuoğlu'nun bu etkinlikte aramızda olmasından dolayı meslektaşlara büyük katkılar sunacağını belirterek sözü Prof.Dr. Burcuoğlu'na bıraktı.

Düzenlenen seminerin ilerleyen bölümünde soru cevap bölümüne geçilerek bilgi alışverişinde bulunuldu. Programın sonunda Baromuz Avukatlarından  Naciye Yıldırım Türkiye Barolar Birliği  Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Serpil ÖZOK'a, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan Av.Prof.Dr. Haluk Burcuoğlu'na Baromuzun armağanlarını takdim etti.