Meslek İçi Eğitim Seminerlerimiz Devam Ediyor
Tarih: 26.05.2014 | Okunma Sayısı: 2011

Meslek İçi Eğitim Seminerlerimiz Devam Ediyor

Baromuz tarafından Çanakkale Parion Otel'de "Ticaret Hukukunda Getirilen Yenilikler" konulu seminer düzenlendi.

Seminer sorumlusu olarak Türkiye Barolar Birliği  Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Cumhur Arıkan, eğitmen olarak Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Bahtiyar, Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Esra Hamamcıoğlu ve Kocaeli Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Levent Biçer katıldı.

Seminere Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Çanakkale Adliyesi Hakimlerinin yanı sıra çok sayıda meslektaşımız katıldı.

Seminer Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan'ın açılış konuşmasıyla başladı. Başkanımız konuşmasında, düzenlenen seminerin önemine değinerek seminere katılan eğitimcileri tanıttı.

Seminer Sonrası misafirlerimize Baro Lokalinde armağanları takdim edildi.