Meslektaşlarımız Avukatlık Yeminleri Ettiler
Tarih: 2.11.2016 | Okunma Sayısı: 2517

MESLEKTAŞLARIMIZ AVUKATLIK YEMİNLERİ ETTİLER

Abdullah Özkan Alay ve Seval Ercan, düzenlenen törenle yeminlerini ederek Avukatlığa başladılar. Tören, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

Avukatlığa kabul töreninde konuşan Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Özkan ve Seval'in başarılı bir Avukat olacağına inandığını belirtti.

Avukatlık yemnilerini eden Abdullah Özkan Alay ve Seval Ercan, sonrasında ise Ruhsatlarını Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın elinden aldılar. Avukatlık cübbesi giydirilen meslektaşlarımız, Avukatlığa ilk adımlarını attılar.

Törende Av. Abdullah Özkan Alay ve Av. Seval Ercan'a Baro rozeti ve hazırlanan hediyeler Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından takdim edildi.

28.09.2024