Meslektaşlarımız Gala Yemeğinde Buluştu
Tarih: 13.04.2015 | Okunma Sayısı: 5651

MESLEKTAŞLARIMIZ GALA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Avukatlar Haftası Etkinlikleri çerçevesinde meslektaşlarımız 11 Nisan 2015 Cumartesi akşamı Kolin Otel Megaron Salonu'nda bir araya geldi.

Bu yıl 9 gün boyunca çeşitli etkinliklerle avukatlık mesleğiyle ilgili çeşitli aktiviteler düzenleyen Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz yemekte büyük alkış aldılar. Baromuz tarafından düzenlenen yemeğe Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Nihat Doğan, Belediye Başkan Vekili Av. Adnan Güler, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Timuçin Alper, İl Defterdarı Mustafa Işık, hakimler ve çok sayıda meslektaşımızın yanı sıra eşleri de katıldı.

Renkli anların yaşandığı gecede İzmir Express Orkestrası sahne alarak davete katılan misafirlere eğlenceli anlar yaşattı. Yemekte avukatlık mesleğinde 50 yılını doldurmuş meslektaşımız Av. Dr. Recep Kemahlı'ya, 40 yılını doldurmuş meslektaşımız Av. Fehmi Erenoğlu, Av. Seyfettin Yücel, Av. İbrahim Sözen'e, 25 yılını doldurmuş meslektaşlarımız Av. Emine Güney, Av. Emine Dilli, Av. Nurisin Kurtiş, Av. Ülkü İnal, Av. Yıldırım Öney, Av. Cahit Ufuk Bozoğlu, Av. Berrin Tunca, Av. Doğaner Berktaş, Av. Mustafa Öztok'a plaket takdim edildi.