MESLEKTAŞLARIMIZA AİDAT PROMOSYON ÖDEMESİ HAYIRLI OLSUN!
Tarih: 28.06.2024 | Okunma Sayısı: 782

MESLEKTAŞLARIMIZA AİDAT PROMOSYON ÖDEMESİ HAYIRLI OLSUN!

Baromuz ile Yapı Kredi Bankası ile 27.07.2024 imza tarihli anlaşma uyarınca;

Yapı Kredi Kampanya Taahhütnamesini imzalayan ve imza tarihini takip eden 6 ayda toplam 50.000 TL UYAP ödemesini (İcra Müdürlüklerinden gelen ödemeler) Banka üzerinden alan Avukatların aşağıdaki dönemlerde oluşmuş olan Baro aidatları-maksimum 3.000.-TL (yalnızca Baro aidatını kapsar, gecikme faizi, Türkiye Barolar Birliği keseneği vs. ödemeleri kapsamamaktadır). Banka tarafından Baro’ya aşağıda belirtilen tarihlerde ödenecektir.

31 Temmuz 2024, 30 Ekim 2024, 31 Aralık 2024 tarihlerinde 2024 yılı aidatları için ödeme yapılacaktır.

Bu avantaja dahil olmak istemeyen Baro üyesi avukatlardan kesintisiz 6 ay boyunca toplam 50.000 TL UYAP ödemesini (İcra Müdürlüklerinden gelen ödemeler) Banka üzerinden alanlara 2.500 TL Worldpuan tanımlanacaktır. İlgili tutar, 31 Temmuz 2024, 30 Ekim 2024, 31 Aralık 2024 tarihlerinde yapılacak kontroller sonrasında kriteri sağlayan üyelere tanımlanacaktır.

Hiçbir üye her iki avantaja birden dahil olamayacaktır.

Promosyona dahil olmak isteyen meslektaşlarımız bulunduğu yer itibariyle merkez ya da ilçe Yapı Kredi banka şubelerine başvurabilirler.

Meslektaşlarımızın birikmiş aidatlarını kapsamayan ancak önümüzdeki sürece ait aidat miktarlarının ödenmesini ya da nakit gibi harcanacak 2.500TL Worldpuan yüklemesi seçeneklerinden birini seçebileceği promosyon kampanyasını meslektaşlarımıza duyurmaktan memnuniyet duyarız.

18.10.2024
AV. ARDAHAN DİKME