MESLEKTAŞLARIMIZIN GÖREVLERİNİ İCRA EDERKEN GEREK DUYDUKLARI BİLGİ VE BELGELERİN KENDİLERİNE TEMİN EDİLMESİNİN YASAL BİR ZORUNLULUKTUR
Tarih: 6.01.2023 | Okunma Sayısı: 246

Meslektaşlarımızca Baromuza İletilen Yoğun Yakınmalar Dikkate Alınarak;

1136 Sayılı Avukatlık Kanunu’nun 2. Maddesi Gereğince, Meslektaşlarımızın Görevlerini İcra Ederken Gerek Duydukları Bilgi ve Belgelerin Kendilerine Temin Edilmesinin Yasal Bir Zorunluluk Olduğu ve Bu Hususa Dikkat Edilerek Gereğinin Yapılması Yönündeki İhtarları İçeren Yazılar, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Çanakkale Tapu Müdürlüğü, Çanakkale Vergi Dairesi Müdürlüğü, Biga Vergi Dairesi Müdürlüğü, Çanakkale Kadastro Müdürlüğü, Çan Vergi Dairesi Müdürlüğü, Gelibolu Vergi Dairesi Müdürlüğü, Çanakkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü, Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Çanakkale İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nün Dikkatine Gönderilmiştir.

Meslektaşlarımızın Bilgilerine Sunarız.

20.09.2024