MHP’den Baroya Ziyaret
Tarih: 6.04.2015 | Okunma Sayısı: 1421

 

 MHP’DEN BAROYA ZİYARET


Milliyetçi Hareket Partisi mensupları, Avukatlar Haftası nedeniyle Baromuzu ziyaret etti.

 

Avukatlar Haftası nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Adil Coşkun, Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Karayel ve kadın kolları üyeleri Baromuzu ziyaret etti. Baro İdari Binadaki ziyarette Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ile Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Dilek Gür Sağır’da hazır bulundu.

 

MHP: “AVUKATLARA YÖNELİK SALDIRILARI KINIYORUZ”

 

MHP İl Başkan Yardımcısı Adil Coşkun, ziyaretlerinin avukatlar günü nedeniyle olduğunu belirterek, avukatlara önem verdiklerini, avukatlara yönelik saldırıları kınadıklarını, avukatların çalışma ortamlarının daha da iyileştirilmesini arzuladıklarını belirterek Avukatlar Haftasını kutladı.

                      

BARO BAŞKANI: “AVUKATLARA YÖNELİK ALGI OPERASYONUNU REDDEDİYORUZ”

 

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını kaydederek, 31 Martta İstanbul Adliyesi’nde yaşanan olayı bir kez daha kınadı. Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, ziyarette “İstanbul Adliyesinde olan olayı kınadık, kınıyoruz. Olay üzüntü vericidir. Devamında meydana gelen olaylar ve açıklamalar ise camiamızı derinden yaralamıştır. Önceki gün Bursa’da bu konuyu tüm avukatlar ve barolarla tekrar gündeme getirdik. Avukatlara yönelik algı operasyonunu reddediyoruz.” dedi.  

 
 
 

27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.