Özel Eğitim Uygulama Merkezinde Mutlu Gün
Tarih: 7.05.2014 | Okunma Sayısı: 2071
 
 

Özel Eğitim Uygulama Merkezinde Mutlu Gün

 

Bir süre önce eğitim faaliyetlerinin başladığı Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nin yapımı ve tefrişinde emeği geçenler için plaket töreni düzenlendi.

 

Spastik Özürlü Çocuklar Eğitim Vakfı ve hayırseverler tarafından düzenlenen plaket töreni ve resepsiyona Baromuzu temsilen Başkanımız Av. Bülent Şarlan katıldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu Nicholas Sergi, Çanakkale Spastik Özürlü Çocuklar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, hayırseverler, Merkez yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri de açılışa katılan diğer misafirlerdi.

 

 

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Vakıf Başkanı Muzaffer Bayraktar, merkezin eğitim hayatına başlamasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 

 

Törene katılan heyetin, merkezi ve sınıfları gezmesinin ardından, Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nin yapımı ve tefrişinde emeği geçen kurum ve kuruluşlar ile hayırseverlere plaketlerinin takdim edildi. Çanakkale Barosuna da katkılarından dolayı teşekkür edilerek plaket verildi. Toplu fotoğraf çekimiyle tören sona erdi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
20.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.