Özel İsmail Kaymak İlköğretim Okulu Öğrencileri Avukatlar Haftasını Unutmadı
Tarih: 3.04.2015 | Okunma Sayısı: 1512

ÖZEL İSMAİL KAYMAK İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ AVUKATLAR HAFTASINI UNUTMADI

Özel İsmail Kaymak İlköğretim Okulu öğrencileri, Okul Müdürü Hasan Karakaş ve Öğretmenlerden Zihni Çarkacı Avukatlar Haftası sebebiyle Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve meslektaşlarımıza ziyarette bulundu.

Baro İdari Binada gerçekleşen ziyarette, Okul İdarecileri ve minik öğrencilerimiz, Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve tüm meslektaşlarımızın Avukatlar Haftasını kutlayarak çiçek armağan ettiler.

Başkanımız Av. Bülent Şarlan Özel İsmail Kaymak İlköğretim Okulu idarecileri ve öğrencilerinin Avukatlar Haftası sebebiyle Baromuza yapmış oldukları ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek hayata dair bilgi birikimlerini paylaşan Başkanımız,  milletimizin geleceği olan çocuklarımıza cübbe giydirip makamını kısa bir süreliğine emanet  etti.