PANEL &S220;Bilgi Edinme Hakkı - Dilekçe Hakkının Kullanılması&S220; ve &S220;ÇED Süreci Nasıl Takip Edilir&S220;
Tarih: 4.04.2015 | Okunma Sayısı: 1587

panel "Bilgi Edinme Hakkı - Dilekçe Hakkının Kullanılması" ve "ÇED Süreci Nasıl Takip Edilir"

2015 Yılı Avukatlar Haftası Etkinlikleri "Bilgi Edinme Hakkı ve Dilekçe Hakkının Kullanılması" ile "ÇED Süreci Nasıl Takip Edilir" kolu panel ile Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde başladı.

Türkiye Barolar Birliği Çevre Komisyonu Üyesi Av. Fevzi Özlüer ve Ekoloji Kolektifi Üyesi Av. Cömert Uygar Erdem'in konuşmacı olarak yer aldığı panele, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, meslektaşlarımız ve Çanakkale halkı katıldı.

Düzenlenen panelin ilerleyen kısmında soru cevap bölümüne geçilerek bilgi alışverişinde bulunuldu. Programın sonunda Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İbrahim Cem Erbil, panelistler Av. Fevzi Özlüer ve  Av. Cömert Uygar Erdem'e günün anısına Baromuzun armağanlarını takdim etti.