Sağlıkta Büyük İş Birliği
Tarih: 26.12.2014 | Okunma Sayısı: 1612

Sağlıkta Büyük İş Birliği

Türkiye Barolar Birliği ile Özel Gazi Hastanesi, Medicalpark Hastanesi, Akut Kalp Damar Hastanesi, Su Hastanesi ve Tınaztepe Hastanesi temsilcileri arasında, İzmir Barosu’nun ev sahipliğinde tedavi hizmetleri alım sözleşmeleri imzalandı.

Anlaşmalar kapsamında; avukatlar ve stajyer avukatlar, yukarıda isimleri anılan beş kurumun yedi hastanesinde, TBB Yardım Fonu kapsamında olan yatarak tedavi ve onkoloji hastalıklarında ayaktan tedavilerde sağlık hizmetleri için tamamı Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu (SYDF) tarafından karşılanmak üzere herhangi bir ücret ödemeden özel koşullarda tedavi olabilecekler. Ayaktan tedavide de yine çok uygun indirim koşulları ile hasta ödemeli olarak hizmet alabilecekler.

Sisteme kayıt yaptırarak üye olan avukat eş ve çocukları da bu hizmetlerden aynı koşullarda yararlanabilecekler.